Card4Action Friends loggo
Flera ansikten i ett collage.

Enkelt och gratis

Appen på 1 minut!

Card4Action knyter samman flera behov

1. Användare

Laddar ner appen enkelt och gratis för att medverka i olika möten och dela profilkort med personer man möter.

2. Platsvärdar

Erbjuder ett exklusivt MY-CLUBROOM till sina besökare, medarbetare och kunder.

3. Arrangörer

Använder MY-CLUBROOM för egna webbinarium, konferenser, event, mässor, utbildningar mm.

4. Partners

Når utvalda kundgrupper med sina erbjudanden på platser och event som har MY-CLUBROOM.

Kort om vår historia

2003

Solheim Cup, golftävlingen mellan USA`s och Europa`s främsta damgolfare genomförs med ny teknik för biljetter och sponsorlogistik till över 100.000 besökare och åskådare. Anders Nilsson (grundaren av Card4Action) var ansvarig för delar av IT struktur och logistiken med sitt dåvarande bolag. Här deltog även Annika Sörenstam som den stora världsstjärnan i tävlingen som Europa vann.

2013

Idén om digitala profilkort och medlemskap för event och föreningar prövades på olika intressenter under namnet Member1.

2017

Vid en entreprenörstävling på Åland träffades Anders Nilsson och Kim Kalmer (Digitalt utvecklingsansvarig i Card4Action) och började tillsammans ta fram grunden till appen och projektet - Card4Action, på ett affärsnätverk i Stockholm

2019

Bolaget Card4Action AB startas upp av affärsutvecklaren Anders Nilsson och IT-utvecklaren Kim Kalmer. Ambitionen är att ta fram en ny digital tjänst för möten och mötesplatser som sätter den enskilda användaren i centrum.

2020

Coronapandemin ändrar focus ändras från publika evenemang till golfsporten. Annika Sörenstam kliver in som delägare och partner.

2021

Första aktiviteterna med MY-CLUBROOM genomförs på flertalet affärsnätverk och event.

2022

Kundanpassade lösningar inklusive design och innehåll lanseras under flertalet nya kundapplikationer såsom Card4Business, Card4Golf, Card4Conference, Card4Members mfl. Utvecklat focus på mötesplatser som arrangerar regelbundna möten.

2023

Nya orter, regioner och länder börjar använda nätverksappen, samtidigt som Affärsminglet återupptar sina möten, event och resor. Behovet av hjälp med nya affärskontakter ökar och därmed intresset för både Card4Action och Affärsminglet.

Våra värderingar

Alla framgångsrika företag styrs av tydliga värderingar. Här är vad vi tror på:

Möten

Fler möten mellan människor skapar bättre förutsättningar för vänskap, trygghet och lycka. Tillsammans gör vi saker bättre och roligare för flera.

Integritet

Våra användares integritet är en grundförutsättning för vår produkt och vårt arbete. Våra användare delar information på sina egna villkor. Vi skall förtjäna våra användares förtroende.

Samarbete

Vi vill och kan samarbeta med de flesta. Vi vill hjälpa andra att växa med allt det vi gör. Oavsett om det kunder, kollegor eller andra plattformar.

Transparens

Öppen och tydlig kommunikation med alla som berörs gör det lättare och lära av både med- och motgång, samtidigt som det svetsar samman kollegor och arbetsgrupper.

Förtroende

Förtroende mellan delägare, bolagsledning, medarbetare, kunder o partners, är viktigt för att känna arbetsglädje och lyckas med vårt uppdrag.

svensk flagga engelsk flagga