Kunskapsmingel Bygg & Fastighet Stockholm Torsdag 28 November

Kunskapsmingel Bygg & Fastighet Stockholm Torsdag 28 November

Dags för Bygg & Fastighetsbranschens Kunskapsmingel. Tekniska konsulter, arkitekter, entreprenörer, byggherrar, underentreprenörer, advokater, bostadsrättsföreningar, markägare mfl. Det fins många branscher och ännu fler företag som skulle kunna utveckla fler hållbara affärer inom samhällsbyggnad. Vårt Kunskapsmingel ger intresserade företag från branschen möjlighet att sitta ner och finna nya gemnsamma affärsmöjligheter och nya kontaktvägar till fler hållbara affärer. Kunskapsminglet genomförs i Stockholm hos våra partners på City Office i World Trade Center, vid Klarabergsviadukten. Läs gärna mer hur du bäst förbereder dig för ett lyckat event på vår anmälningssida. För att du skall vara säker på din plats, skickar vi en bekräftelse till alla deltagare i god tid innan evenemanget.

Anmälan

Dölj inloggning
Kl 07.45 Öppnar entrén från Klarabergsviadukten in till World Trade Center

Kl 08.00 - 08.15 Välkommen med morgonfika och incheckning i Card4Action

kl 08.15 Presentation och genomgång av Speedminglets program

kl 08.30 Start pass 1-4

kl 10.00 Paus o bensträckare med fika 

kl 10.15 Start pass 5 -

Kl 11.30 Avslutning o summering

kl 12.00 Slut och hejdå tills nästa gång!

Kunskapsmingel är en form av Speedmingel exklusivt för branschföretag.  Deltagarna är utvalda utifrån deras företag och den kunskap som företaget har och vilka produkter/tjänster man säljer. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

3) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

4) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

5) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

6) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

7) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

8) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

9) Efter Speedminglet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare

10) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av ett Speedminglet är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

< Tillbaka till anmälan

City Office Uppgång D i WTC vid Klarabergsviadukten, Stockholm

WTC har sin huvudingång från Klarabergsviadukten som öppnar 07.45 på morgonen.

Visitkortet delades!
Fortsätt