Speedmingel Göteborg Fredag den 6 December

Speedmingel Göteborg Fredag den 6 December

Dags för säsongen sista Speedmingel i Göteborg för branschexklusiva företag. Under en förmiddag, mellan kl 08.00 - 12.00 får du träffa entreprenörer och företagsledare i personliga one-2-one möten. Effektiv och lönsam mötesform för dig som ser nyttan med fler betydelsefulla företagskontakter.

Anmälan

Dölj inloggning
07.45 Entrèn öppnar - Välkommen till World Trade Center Kontorshotell, Mässans Gata 10 vid Korsvägen i Göteborg

Kl 08.00 - 08.15 Välkommen &  incheckning i Card4Action med morgonfika

kl 08.15 Presentation och genomgång av Speedminglets program

kl 08.30 Start pass 1-5

kl 10.00 Paus o bensträckare med fika 

kl 10.15 Start pass 6 -

Kl 11.30 Avslutning o summering

kl 12.00 Slut och hejdå tills nästa gång!Speedmingel är en koncentrerad och effektiv form för nya affärsmöten. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

3) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

4) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

5) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

6) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

7) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

8) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

9) Efter Speedminglet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare

10) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av ett Speedminglet är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

< Tillbaka till anmälan

WTC Kontorshotell, Mässans Gata 10, Göteborg

Vi möts hos World Trade Center Kontorshotell i Göteborg. Mässans Gata 10 vid Korsvägen

Visitkortet delades!
Fortsätt