Näringslivsdagen hösten 2020 i Mölndal

Näringslivsdagen hösten 2020 i Mölndal

Premiär för den första Näringslivsdagen med Affärsmingel och Card4Action!

Kom och nätverka med företag från olika branscher och olika affärsnätverk i Mölndal.. Tillsammans med Mölndal Stad, Företagarna och Mölndal-Åbro företagarförening arrangeras Näringslivsdagen under ledordet - FRAMÅT! läs mer om evenemanget på www.naringslivsdagenmolndal.se 

En hel dag där du får många nya affärskontakter och möjligheten att dela dina digitala visitkort med alla utställare och besökare

Anmälan

Dölj inloggningEnkelt och snabbt delar du dina aktuella kontaktuppgifter och visitkort med personer du träffar på event, mässor, konferenser och direkta affärsmöten. Du har alltid kontroll över vilka dina aktuella kontaktuppgifter är och kan när som helst uppdatera dessa så att det ändras på samtliga kontakter du har. Nu behöver du inte tryckta visitkort med gamla adressuppgifter – Du har Card4Action direkt i mobilen.

Nätverksmatch.  Ett tillfälle för nya affärskontakter mellan olika företag och intressen. Att mötas och nätverka på en av Europas främsta arenor, är en möjlighet för många tillväxtintresserade företag.

Affärsminglet ordnar olika former av möten och mingel för nya affärskontakter. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att få nya kontakter, behöver man oftast vara öppen och generös med sig själv och sitt egna nätverk. Vara professionell och personlig utan att vara privat, brukar vara en bra inriktning. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Tag med en representativ rollup (maxmått 90x210) till evenemanget som kommer exponeras under dagen på anvisad plats.

3) Var klar med dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype i god tid innan evenemanget. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

4) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang.

5) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch".

6) Du som anmält dig och betalat blir incheckad genom en QR kod du blir kontrollerad med då du anländer (kolla även att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen).

7) Se till att du inleder samtalet / mötet med att fråga om ni kan direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra.

8) Efter mötet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare.

9) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan mötet och ett ev uppföljningsmöte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av nya affärsmöten är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärskontakter!

08:30
Registrering

Registrering i entrén på Åby Arena.
Mässan öppnar, passa på att njut av en kopp kaffe och träffa utställarna innan programmet drar igång.
09:00
Mölndal FRAMÅT!
Carina Kloek-Malmsten, Näringslivschef. Vikten av att jobba strategiskt med näringslivet.
Björn Marklund, stadsbyggnadschef. Det satsas i Mölndal- tala om dragningskraft!
Fika och utställning – Träffa våra utställare och knyt nya kontakter.
10:20
Mölndal i händelsernas centrum
Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren. Mölndal i händelsernas centrum i utvecklingen av den starka regionala utvecklingen i Västsverige.
Peder Wahlgren, VD GoCo Health Innovation City.

Prisceremoni – Årets Mölndalsambassadör, Mölndals Unga Företagare och Årets Utvecklingsföretag.

11:40
Lunch och utställning

Ät lunch medan du minglar bland utställare och deltagare.
13:00
Framtidens företagande
Klas Caesar, föreläser inom ledarskap och verksamhetsutveckling. Föreläsning generation Z – Omöjliga eller underbara?

Prisceremoni – Årets Företagare, Årets Uppstickare och Årets Tillväxtföretag.

Röster från näringslivet – Företagare förmedlar sina tankar om framtiden.
Fika och utställning – Ett tillfälle att stärka gamla och knyta nya kontakter.
Frida Boisen, inspiratör och föreläsare. Changeonomics hur du skapar förändring för ditt företag i en föränderlig värld. Stanna gärna kvar efter föreläsningen och köp en signerad bok direkt av Frida!
< Tillbaka till anmälan

Åby Arena

Mässhall, hotell och såklart travet, där allt en gång började. Restauranger, mötesytor och ett gym är ytterligare några av de ingredienser som du möts av.
Visitkortet delades!
Fortsätt